Monteur Internationaal

Monteur Internationaal

Ben jij een enthousiaste monteur en wil jij jouw grenzen verleggen in een internationale technische omgeving?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt je functie? 

Als Monteur Internationaal werk je op uiteenlopende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het materieel, dat wereldwijd als een compleet pakket wordt verhuurd aan grote aannemers. Je hebt direct contact met de klant op het project, waar je in overleg de machines onderhoudt en/of repareert. Daarbij heb je de beschikking over reserveonderdelen, die op voorraad liggen in de containers ter plaatse. Je doet de bestellingen in goed overleg met collega’s van de technische dienst in Hoorn. Bij technische problemen zijn zij 24/7 bereikbaar om jou te adviseren. De grondverzetmachines zijn o.a. bulldozers CAT D6 en D8, wielladers CAT 966, CAT 980, graafmachines CAT 6015, 390, 385, 374, Hitachi 1200, 1900, en de dump trucks CAT 770, 735 en 745.  Als Mechanic werk je zelfstandig om de machines door te laten draaien zoals afgesproken met de klant. Je wordt zes weken ingepland op het project, aansluitend vier weken verlof.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding MBO 3 Mobiele werktuigen en hebt goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek. Je bent een sterke persoonlijkheid en bent oplossingsgericht. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Verder ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, flexibel en een teamspeler.

Wat bieden wij?

Een interessante en afwisselende functie in een uitdagende internationale werkomgeving. Er heerst een open cultuur met korte communicatielijnen. Een gezonde organisatie met betrokken en professionele collega’s.  Een marktconform salaris voor inzet en vakmanschap met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goede pensioenregeling en studiemogelijkheden.

Interesse?

Stuur dan je c.v. met je motivatie naar pz@snijder.nl