Mechanic

MECHANIC

INTERNATIONAAL | SPECIALE UITVOERINGEN | TECHNIEK | INFRA

De machines, waar jij aan werkt, worden internationaal ingezet. Deze machines dragen o.a. bij aan kustversterking, landterugwinning en aanleg van natuurgebieden. 

Wat doe je als Mechanic?

Als Mechanic werk je op uiteenlopende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het materieel, dat wereldwijd als een compleet pakket wordt verhuurd aan grote aannemers. Je hebt direct contact met de klant op het project, waar je in overleg de machines onderhoudt en/of repareert. Daarbij heb je de beschikking over reserveonderdelen, die op voorraad liggen in de containers ter plaatse. Je doet de bestellingen in goed overleg met collega’s van de technische dienst in Hoorn. Bij technische problemen zijn zij 24/7 bereikbaar om jou te adviseren. De grondverzetmachines zijn o.a. bulldozers CAT D6 en D8, wielladers CAT 966, CAT 980, graafmachines CAT 6015, 390, 385, 374, Hitachi 1200, 1900, en de dump trucks CAT 770, 735 en 745.  Als Mechanic werk je zelfstandig om de machines door te laten draaien zoals afgesproken met de klant. Je wordt zes weken ingepland op het project, aansluitend vier weken verlof.

Wat breng je hiervoor mee?

We zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding MBO 3 Mobiele werktuigen, goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek, een SOMA-opleiding heeft de voorkeur. Je bent een sterke persoonlijkheid en bent oplossingsgericht. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Verder ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, flexibel en een teamspeler.

Wat mag je verwachten bij Snijder?

Een familiebedrijf met een goede en sportieve werksfeer. Met elkaar zetten wij ons elke dag in om het materieel optimaal te laten draaien op de uiteenlopende projecten. Wij zijn trots als we onze machines aan het werk zien en onze klanten tevreden zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn goed met o.a. een vergoeding voor de zorgverzekering, reiskosten, sport en een WIA hiaat-, pensioen-, ongevallenverzekering. Er is een actieve personeelsvereniging en er is een fit-regeling: www.snijderfit.nl.

Interesse gewekt?

Kom in beweging en stuur een mail naar pz@snijder.nl met je cv en korte motivatie. Wij laten je snel weten of je langs kunt komen voor een persoonlijk gesprek. Wij maken graag tijd voor je vrij.