Monteur

Monteur

GROOTS | SPECIALE UITVOERINGEN | TECHNIEK | INFRA

De machines, waar jij aan werkt, worden internationaal ingezet. Deze machines dragen o.a. bij aan kustversterking, landterugwinning en aanleg van natuurgebieden. Alles begint bij de thuisbasis in Hoorn. Hier bouw jij samen met je collega monteurs aan de speciale uitvoeringen. Denk eens aan een CAT 980 met dubbele wielen, een verhoogde CAT 365 met vier rupsen of, een Hitachi 1900 met verlengd bereik. Zie je het voor je?

Wat ga je doen als Monteur in Hoorn?

In de werkplaats worden grondverzetmachines gereviseerd, gerepareerd, onderhouden en voorbereid voor een project. De grond-verzetmachines zijn o.a. bulldozers CAT D6 en D8, wielladers CAT 966, CAT 980, graafmachines CAT 6015, 390, 385, 374, Hitachi 1200, 1900 en de dump trucks CAT 770, 735 en 745. Als monteur krijg je alle vrijheid om binnen jouw kennisgebied zelfstandig mee te draaien binnen het team. Je stroomt in op jouw eigen niveau met als doel door te groeien tot je in staat bent om de machines van begin af aan op te bouwen en op te leveren. En dan? Als monteur in Hoorn is jouw rol nog lang niet uitgespeeld. Is er een storing op locatie? Moet er een machine opgebouwd worden? En je kan dat aan? Dan kan jij naar het project toe. Niet alleen onze machines zijn dus mobiel, ook voor jou liggen er kansen om een project te bezoeken en te zien waar de machines aan het werk zijn.

Onze monteurs:

  • Houden van sleutelen aan machines en motoren.
  • Leveren kwaliteit.
  • Ontwikkelen zichzelf en zijn nieuwsgierig.
  • Snappen hydrauliek, pneumatiek en/of elektrotechniek.
  • Zijn van nature harde werkers.
  • Communiceren makkelijk met collega’s en klanten in binnen en buitenland.

Wat mag je verwachten bij Snijder?

Een familiebedrijf met een goede en sportieve werksfeer. Met elkaar zetten wij ons elke dag in om het materieel optimaal te laten draaien op uiteenlopende projecten wereldwijd. Wij zijn trots als we onze machines aan het werk zien en onze klanten tevreden zijn. Je mag altijd een opleiding/cursus volgen met als doel deze kennis te gebruiken om nog beter te worden in jouw vak. De arbeidsvoorwaarden zijn goed met o.a. een vergoeding voor de zorgverzekering, reiskosten, sport en een WIA hiaat-, pensioen-, ongevallenverzekering. Er is een actieve personeelsvereniging en er is een fit-regeling: www.snijderfit.nl.

Interesse gewekt?

Kom in beweging en stuur een mail naar pz@snijder.nl met je cv en korte motivatie. Wij laten je snel weten of je langs kunt komen voor een rondleiding. Wij maken graag tijd voor je vrij.