Sales / Operations Manager

Sales / Operations Manager

Ben jij een enthousiaste teamplayer en wil jij jouw grenzen verleggen in een internationale technische omgeving?

Voor ons commerciële team zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt je functie?

In deze afwisselende baan ben je onderdeel van het commerciële team, waarbij je betrokken bent vanaf de offerte aan de klant tot het einde van een project. Je begrijpt de technische wensen van de opdrachtgever en kan daarom prima een advies uitbrengen. Als de opdracht binnen is, ben je nauw betrokken bij de werkvoorbereiding om er voor te zorgen dat onze klant krijgt waar hij om heeft gevraagd. Het begeleiden en bewaken van de voortgang van een project hoort bij de functie. Om goed contact te onderhouden met de klant zal je ook de – internationale – projecten bezoeken. Daarbij is het belangrijk dat je goed overweg kan met de projectleiding van de klant en onze collega’s op het werk.

Wat vragen wij?

Je communiceert uitstekend, weet hoe je een relatie moet onderhouden en op te bouwen;
Je pakt de kans om je binnen het commerciële team te ontwikkelen en bent altijd op zoek naar de beste oplossing van dat moment;
Je schakelt net zo makkelijk met collega’s van de uitvoering als met de managers;
Je bent een echte zelfstarter, nieuws- en leergiering en je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift.
HBO werk- en denkniveau;
Affiniteit met en /of kennis in Aanneming Civiele techniek  (GWW);
minimaal  5 jaar praktijk ervaring;

Wat bieden wij?

Een interessante en afwisselende functie in een uitdagende internationale werkomgeving. Er heerst een open cultuur met korte communicatielijnen, een gezonde organisatie met betrokken en professionele collega’s. In deze functie ontwikkel je je naar een lid van het commerciële managementteam. Een marktconform salaris voor inzet en vakmanschap met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goede pensioenregeling en studiemogelijkheden.

Interesse?

Stuur dan je c.v. met je motivatie naar mevr. Iet Jongbloed i.jongbloed@snijder.nl