Constructeur / Werkvoorbereider

Constructeur / Werkvoorbereider

De afdeling

Door de vele jaren ervaring bij het inzetten van grondverzetmachines over de hele wereld is onze afdeling Constructie in staat om ons equipment aan te passen naar de wensen van onze klanten. De afdeling Constructie past o.a. ons eigen equipment aan, produceert uitrustingsstukken voor eigen gebruik, maar werkt ook voor derden. Denk hierbij aan construeren van lange en verhoogde uitvoeringen, gieken, ‘pallet’-vorken, bakken en klemmen.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een – startende – constructeur, die zich verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit en de maatvoering van de producten binnen de geplande levertijd. Direct contact met de medewerkers op de werkvloer is hierbij zeer belangrijk. De taken in de werkvoorbereiding zijn o.a. het verzamelen van de benodigde informatie, construeren van de constructiedelen en bestellen van de nodige materialen. Hierbij worden de actuele normen gehandhaafd. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheren en archiveren van de bijbehorende documentatie.

Wat breng je daarvoor mee?

HBO WTB diploma of gelijkwaardige opleiding. Goede beheersing van de Nederlandse taal en kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis en/of ervaring met softwarepakket ’Solid Edge’ is een pré. Tevens beschik je over goede kennis en beheersing van het Microsoft Office-pakket. Je bent in het bezit van het certificaat VOL VCA. Verder beschik je over een stevige persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een echte aanpakker.

Wat krijg je ervoor terug?

Een zeer afwisselende baan in een gezonde en internationaal opererende onderneming, waar eigen initiatief gewaardeerd wordt. Goede arbeidsvoorwaarden passend bij de – fulltime – functie. Onze organisatie kent korte communicatielijnen en de functie kent een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing.

Heb je interesse?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je cv met motivatie naar pz@snijder.nl Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de heer Gert van Leeuwen, chef Constructie, of mevrouw Iet Jongbloed, hoofd Personeelszaken via telefoonnummer 0229-210617.