(aankomend) Constructeur / Werkvoorbereider

(aankomend) Constructeur / Werkvoorbereider

Binnen onze afdeling Constructie hebben wij de vacature (aankomend) Constructeur / Werkvoorbereider beschikbaar….iets voor jou?

Wat wordt je functie? 

De afdeling Constructie past eigen equipment aan, produceert uitrustingsstukken voor eigen gebruik, maar werkt ook voor derden. Hier kan je denken aan construeren van lange en verhoogde uitvoeringen, gieken, palletvorken, bakken en klemmen. In de functie van (aankomend) constructeur / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, de maatvoering van de producten en het behalen van de geplande levertijd. Direct contact met de medewerkers op de werkvloer is hier een belangrijk onderdeel van, De taken zijn o.a. in de werkvoorbereiding het verzamelen van de benodigde informatie, construeren van de constructiedelen, bestellen van de nodige materialen, waarbij de actuele normen gehandhaafd worden. Het beheren en archiveren van de documentatie behoort hierbij.

Wat vragen wij?

HBO WTB diploma of gelijkwaardige aantoonbare werkervaring. Kennis en/of ervaring met Solid Edge is een pré. Certificaat VOL VCA. Goede kennis en beheersing van Office. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Verder ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, flexibel en een teamspeler.

Wat bieden wij?

Een interessante en afwisselende functie in een uitdagende internationale werkomgeving. Er heerst een open cultuur met korte communicatielijnen. Een gezonde organisatie met betrokken en professionele collega’s.  Een marktconform salaris voor inzet en vakmanschap met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goede pensioenregeling en studiemogelijkheden.

Wie zijn wij?

Snijder heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van grondverzetmaterieel over de gehele wereld en verleent daarbij de bijbehorende technische en logistieke steun. Onze opdrachtgevers zijn veelal werkzaam in de grond- weg- en waterbouw en de mijnbouw. Het omvangrijke machinepark bestaat vrijwel volledig uit CATERPILLAR materieel. Wij zijn gespecialiseerd in het modificeren van materieel op wens van de klant.

Interesse?

Stuur dan je c.v. met je motivatie naar pz@snijder.nl