Technisch inkoper

Technisch inkoper

Als Technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het kostenbewust inkopen van onderdelen, (speciale) gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en – bouwkundige – diensten. Je bent gewend om projectmatig te werken.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Selecteren van toeleveranciers en bewaken / evalueren van de performance.
  • Betalingsvoorwaarden optimaliseren.
  • Bestellingen afhandelen, bewaken en verwerken in het ERP systeem (Metacom).
  • Gegevens verwerken van de gereedschappen en verantwoordelijk voor het aanvragen en verwerken van bijbehorende documentatie.
  • Gebouwenbeheer: onderhouden van de bestaande contracten, afhandelen van kleine projecten, storingen en tussentijds onderhoud.
  • Kennis van Arbo/Milieu wet-regelgeving.
  • Signaleren onregelmatigheden en uitdagingen.

Wat breng je daarvoor mee?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde MBO-4 (of vergelijkbaar) aangevuld met een relevante HBO opleiding en/of NEVI I en II. Onze kandidaat heeft maximaal 5 jaar werkervaring en is toe aan een tweede stap in zijn carrière. Werktuigbouwkundige ondergrond is een pré. Je bent een sterke persoonlijkheid en hebt een visie met een probleemoplossende en commerciële instelling. Je hebt goede kennis van systemen zoals MS Office en werkt precies en accuraat. Uiteraard beschik je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een hoog energieniveau en bent zelfstartend. Verder ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, flexibel en een teamspeler.

Wat krijg je ervoor terug?

Een zeer afwisselende baan in een gezonde en internationale onderneming. Een organisatie met korte communicatielijnen. Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing. Goede arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende – fulltime – functie.

Reageren

Stuur je cv met motivatie aan pz@snijder.nl Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de heer Mark Vreeburg, Hoofd Technische Dienst, of mevrouw Iet Jongbloed, Hoofd Personeelszaken via telefoonnummer 0229-210617.