(Startende) Lasser

(Startende) Lasser

De Afdeling

Op de afdeling constructie wordt equipment aangepast en uitrustingsstukken geproduceerd, waaronder construeren van gieken, palletvorken, bakken, klemmen, verlengen en verbreden van onderwagens etc. Ons equipment bestaat uit grote graafmachines, dus er wordt gewerkt met zwaar staal. De lasser(s) zijn belangrijk voor de kwaliteit van de laswerkzaamheden.

Wat vragen we

De lasser is in staat nauwkeurig alle voorkomende laswerkzaamheden zelfstandig uit te voeren aan de hand van een tekening, waarbij de lastechniek van goede technische kwaliteit moet zijn. Er wordt gewerkt met dik staal t.w. 5 t/m 50 mm. Hij is bekend met de eisen van de NEN en ISO 3834, heeft kennis van de verschillende soorten metaal en lasapparatuur en kan prima de lasmethode beschrijvingen interpreteren. Hij voelt zich verantwoordelijk voor zijn werk en heeft een probleemoplossend vermogen. Onze medewerkers zijn zich bewust van de veiligheidsvoorschriften vooraf en tijdens het werk. Ze zijn bekend met het werken met een kraanbaan en hijsgereedschap. Het betreft een functie met een arbeidstijd van 38 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband.

Functie-eisen

MBO metaal, aangevuld met een lasdiploma en certificaat MIG-MAG niveau 3/4. In bezit van certificaat VCA. Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we

Een zelfstandige afwisselende job bij een internationaal opererende organisatie. Een gezond bedrijf, niet alleen als organisatie, maar ook in de organisatie door middel van ons Snijderfit-programma (www.snijderfit.nl).

Reageren

Stuur je sollicitatie aan pz@snijder.nl