Machine-bankwerker / verspaner

Machine-bankwerker / verspaner

Snijder heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning. Wij zijn vooral werkzaam in de z.g. natte projecten wereldwijd. Het machinepark bestaat voornamelijk uit CATERPILLAR machines. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan, dit wordt ook verwacht van onze medewerkers.

De Afdeling

Op de afdeling constructie wordt equipment aangepast en uitrustingsstukken geproduceerd, zoals construeren van gieken, palletvorken, bakken, klemmen, verlengen en verbreden van onderwagens etc. Ons equipment bestaat uit grote graafmachines, dus er word gewerkt met zwaar staal. De bankwerker/verspaner verricht hierbij conventioneel draaiwerk; hij maakt en bewerkt onderdelen d.m.v. draaien, frezen, kotteren (mobiel), boren, zagen en tappen. Onderhouden van de ter beschikking staande machines en gereedschappen behoort bij de taken.

Wat vragen we

Een bankwerker/verspaner die zich verantwoordelijk voelt voor zijn taken en deze nauwkeurig uitvoert. Eigen controle op en handhaven van de kwaliteit en maatvoering behoort er bij. Onze medewerkers zijn zich bewust van de veiligheidsvoorschriften vooraf en tijdens het werk. Ze zijn bekend met het werken met een kraanbaan en hijsgereedschap. Het betreft een functie met een arbeidstijd van 38 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband.

Functie-eisen

MBO metaal, aangevuld met de opleiding machine-bankwerker/verspaner niveau 3, eventueel aangevuld met, bij de functie horende, certificaten. In bezit van certificaat VCA. Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we

Een zelfstandige afwisselende job bij een internationaal opererende organisatie. Een gezond bedrijf, niet alleen als organisatie, maar ook in de organisatie door middel van ons Snijderfit-programma (www.snijderfit.nl).

Reageren

Stuur je sollicitatie aan pz@snijder.nl