Constructiebankwerker (Samenbouwer)

Constructiebankwerker (Samenbouwer)

De Afdeling

Op de afdeling constructie wordt equipment aangepast en uitrustingsstukken geproduceerd, waaronder construeren van gieken, palletvorken, bakken, klemmen, verlengen en verbreden van onderwagens etc. Ons equipment bestaat uit grote graafmachines, dus er wordt gewerkt met zwaar staal. De constructiebankwerker is een belangrijk schakel in het samenbouwen van de complexe delen en hulpconstructies.

Wat vragen we

De constructiebankwerker kan, naast het samenbouwen, lastechniek uitvoeren van goede technische kwaliteit en zelfstandig grote delen van de grondverzetmachines reviseren. Hij beheerst het tekening lezen en heeft een probleemoplossend vermogen. Eigen controle op en handhaven van de kwaliteit en maatvoering behoort er bij. Onze medewerkers zijn zich bewust van de veiligheidsvoorschriften vooraf en tijdens het werk. Ze zijn bekend met het werken met een kraanbaan en hijsgereedschap. Het betreft een functie met een arbeidstijd van 38 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband.

Functie-eisen

MBO metaal, aangevuld met de opleiding constructiebankwerker niveau 3, heeft basisvaardigheden lastechniek MIG MAG niveau 2. In bezit van certificaat VCA. Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we

Een zelfstandige afwisselende job bij een internationaal opererende organisatie. Een gezond bedrijf, niet alleen als organisatie, maar ook in de organisatie door middel van ons Snijderfit-programma (www.snijderfit.nl).

Reageren

Stuur je sollicitatie aan pz@snijder.nl