Industriële lakspuiter

Industriële lakspuiter

Wat ga je doen?

Als industriële lakspuiter ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de af te leveren carrosserie-delen van het grondverzet-materieel en toebehoren. Je bent in je werk kwaliteits-, resultaat- en oplossingsgericht. In overleg met je leidinggevende plan je de werkzaamheden in, waarna de taken zelfstandig worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat je je houdt aan de voorgeschreven arbo-, milieu en veiligheidsvoorschriften.

Wat breng je daarvoor mee?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde MBO-3 opleiding vakkracht lakspuiter (medewerker industriële lakverwerking). Organiseren van het werk, controle van de afgeleverde producten, goede kennis van de te gebruiken arbeidsmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en verfkwaliteiten behoort tot de taken. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Uiteraard beschik je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, flexibel en een teamspeler. 

Wat krijg je ervoor terug?

Een zeer afwisselende baan in een gezonde en internationaal georiënteerde onderneming. Een organisatie met korte communicatielijnen. Goede arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende – fulltime – functie.

Heb je interesse

Stuur dan je cv met motivatie naar pz@snijder.nl Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de heer Mark Vreeburg, Hoofd Technische Dienst of mevrouw Iet Jongbloed, Hoofd Personeelszaken T: 0229-210617.